FANDOM


Tämä sivu on tuotu Wikipediasta. Artikkelin nimi Wikipediassa on Antti Valpas


Antti Valpas 
Perussuomalaiset / Helsingin vaalipiiri
[[Kuva:{{{kuva}}}|180px]]
Syntyi 16. elokuuta 1978
Kotikunta Helsinki
Kotisivut www.valpas.info
Blogi www.valpas.info/blogi

Antti Valpas on Perussuomalaisten helsinkiläinen kansanedustajaehdokas vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Hän on Perussuomalaisen istuva kaupunginvaltuutettu, valtuustoryhmän puheenjohtaja ja sosiaalilautakunnan jäsen. Valpas oli ehdolla myös vuoden 2007 eduskuntavaaleissa.

Hän liittyi Perussuomalaisiin vuonna 2003 seurattuaan politiikkaa sitä ennen vuosia. Perussuomalaisten Nuorten hallituksen jäsen hän oli vuosina 2005-2009; toimien Nuorten toiminnanjohtajana sekä Nuorten puoluevaltuutettuna Perussuomalaisten 50-henkisessä puoluevaltuustossa.

Nykyisin Valpas työskentelee eduskunnassa Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Pentti Oinosen eduskunta-avustajana. Avustajantoimen ohella hän seuraa kansalaisten perusturvaan liittyviä kysymyksiä eduskuntaryhmän perusturvasihteerinä.

Politiikan lisäksi Valpas toimii aktiivisesti kansalaisjärjestökentän parissa. Hän on jäsenenä monissa yhdistyksissä, joissa hän on kerännyt kokemusta yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja edunvalvonnan parissa; muun muassa Kuuloliitossa ja Helsingin Huonokuuloiset ry:ssä. Antin löytää myös karjalaisten järjestöjen ja karjalan kielen maailmasta, ovathan hänen juurensa luovutetuilla alueilla.


Poliittiset tavoiteetMuokkaa

Valpas uskoo, että asiat etenevät parhaiten vain tekemällä ja että tästä syystä on olemassa yhteisten asioiden ajaminen eli politiikka. Poliitikko eli ihmisten edustaja uskaltaa pistää itsensä peliin, uskaltaa edustaa ryhmää ihmisiä, toimien ikään kuin heidän asianajajanaan. Hän näkee politiikan siten, että kansalaiset antavat toimeksiantoja, tehtäviä, joita poliitikko yrittää edistää halutun tuloksen saavuttamiseksi. Tämä tehdään yhteistyössä muiden päättäjien kanssa.

Hänen vaalilauseensa "Oikeudenmukaisemman Suomen puolesta" voidaan kiteyttää oheiseen lainaukseen kotisivuilta: "Haluan palvella edustamiani ihmisiä ja edistää heidän tärkeiksi kokemiensa asioiden toteutumista tekemällä. Uskon, että jokaisella ihmisellä on oikeus elää ja toimia yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa äänestäjieni etuja kovenevassa, kilpailuhenkiseksi muuttuneessa yhteiskunnassamme. Haluan puolustaa suomalaisten itsenäisenä kansakuntana historian saatossa saavuttamia oikeuksia ja luovuttamattomia etuja."


LähteetMuokkaa

  • Antti Valppaan kotisivut: [1]

Aiheesta muuallaMuokkaa

  • Perussuomalaiset rp. kotisivut: [2]
  • Helsingin Perussuomalaiset ry. kotisivut: [3]
  • Perussuomalaiset Nuoret ry. kotisivut: [4]
  • Perussuomalaiset Nuoret Wikipediassa: [5]
  • Helsingin huonokuuloiset ry:n kotivisut: [6]
  • Karjalan kielen seuran kotisivut: [7]

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki