FANDOM


Järvenpääläinen ravitsemispäällikkö Eira Storm on vuoden 2012 kunnallisvaaleissa ehdolla Järvenpään kaupunginvaltuustoon Suomen kommunistisen puolueen ehdokkaana numerolla 205.

Henkilöhistoria Muokkaa

Eira Storm on työssä ravitsemispäällikkönä Järvenpään ammattiopistossa, eli ruokkii ammattikoululaiset päivittäin. Samalla hän on myös kaikkien Keudan oppilaitoksissa työskentelevien JHL:läisten luottamushenkilö.

Kolmen lapsen äidillä ja kuuden lastenlapsen isoäidillä ei ole vapaa-ajan ongelmia. Silti liikkumisesta pitävä Storm pelaa säännöllisesti lentopalloa, käy uimassa ja talvella hiihtämässä.

Vaaliteemat Muokkaa

Storm pitää erittäin tärkeänä sitä, että kaupungin palvelut ja muu toiminta tehdään omana työnä. Kokemuksesta hän tietää, että se on edullisempaa ja myös laadultaan kilpailukykyistä.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki