FANDOM


Harri Kesti on Tampereen Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas numerolla 536. Hän on koulutukseltaan koneenrakennusteknikko. Lisäksi hän on lukenut kolme vuotta psykologiaa ja viisi vuotta liiketaloutta. Kesti on toiminut Tampereella yrittäjäosakkaana yrityskehityksen ja tietojärjestelmien konsulttina 11,5 vuotta (liikkeenjohdon konsultti) Yrityspalvelu Taitomestassa.

Aikaisemmin hän on toiminut toimipakan johtajana vuosina 1984 -1994. Vuosina 1981-1984 hän toimi tehtaan tuotannosta vastaavana päällikkönä. Kyseessä oli keskisuuri eristyslasin valmistus- ja asennuspalveluyksikkö Tuusulassa. Vuosina 1978 -1981 hän toimi henkilöstöpäällikkönä Tammet Oy:ssä Espoossa. Kesti on vastannut henkilöstöhallinnosta ja työturvallisuudesta n. 26 vuotta eri työpaikoissa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki