FANDOM


James Hirvisaari on Asikkalan kunnanvaltuuston jäsen Asikkalan Perussuomalaisten valtuustoryhmässä. Hän on eduskuntavaalien 2011 ehdokas.

Asikkalan PerussuomalaisetMuokkaa

James Hirvisaari oli 16. marraskuuta 2008 Asikkalan Perussuomalaiset ry:n perustavan kokouksen osanottaja ja yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja. Sihteeriksi valittiin Katriina Nikula ja rahastonhoitajaksi Pertti Pohjoisvirta. [1]

Asikkalan Perussuomalaiset suhtautuu kriittisesti Euroopan unionin ulkopuolisten ulkomaalaisten maanomistukseen Suomessa, Päijät-Hämeen kuntaliitokseen ja Päijät-Hämeen kuntaliitoksen selvitykseen, Uusi Kunta -hankkeeseen, jossa on kaksi hallinto- ja kuntaministeri Mari Kiviniemen määräämää selvittäjää, joista toinen on Osmo Soininvaara. Myös Asikkalan kuntaosuuksiin Lahden seudun elinkeinoyhtiö LAKES:ille toivotaan valvontaa.

JulkisuusMuokkaa

James Hirvisaari pitää verkkopäiväkirjaa Uudessa Suomessa [2]


LähteetMuokkaa

  1. http://jam.pp.fi/ps/tiedotteet.htm
  2. http://jameshirvisaari.blogit.uusisuomi.fi/

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki