FANDOM


Johannes Nieminen on vantaalainen nuorisopoliikko ja kunnallisvaaliehdokas. Koulutukseltaan Nieminen on filosofian ylioppilas, jonka pääaineena on balttilaiset kielet ja kulttuurit. Nieminen on kirjoilla Helsingin yliopistossa. Ennen yliopisto-opintoja hän on suorittanut informaatio- ja kirjastopalveluiden merkonomin tutkinnon Heinola-insituutissa. Ylioppilaaksi hän pääsi Sysmän yhteiskoulun lukiosta 1999.

Julkisuuteen Nieminen pääsi Muhammed-piirroskohun yhteydessä, kun Suomen Sisu julkaisi kohua herättäneet pilapiittokset. Hän oli yksi kuvien julkaisusta vastuussa olleista. Kunnallisvaalien alla Nieminen on ollut näkyvästi esille Uuden Suomen vaaliblogeissa. Nämä Uuden Suomen esille nostamat mielipiteet liittyvät ampumaurheilukeskushankkeeseen, ilmaisen joukkoliikenteen vastustamiseen ja maahanmuuttopoliittiseen kritiikkiin.


Luottamustehtävät: Muokkaa

Perussuomalaiset Nuoret ry
sihteeri 2007 - >
hallituksen varajäsen 2006
Suomen Sisu ry.
puheenjohtaja 2008 - >
kirjuri 2006 - 2007


Lähteet Muokkaa

Kotisivut

Uuden Suomen blogi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki