FANDOM


Lasse Nevalainen on kuusikymppinen, pitkän linjan ay-henkilö ja Suomen kommunistisen puolueen kunnallisvaaliehdokas Vantaalla vuoden 2012 vaaleissa. Nevalainen on toiminut ammattiyhdistysliikkeen luottamustehtävissä melkein neljäkymmentä vuotta, viimeksi pääluottamusmiehenä Itella Logistics Oy:ssä.

Henkilökuva Muokkaa

Nevalainen syntyi Kanta-Hämeessä pienviljelijän poikana. 15-kesäisenä hän lähti maailmalle opiskelemaan ja työnhakuun. Postin (nykyään valitettavasti Itella) palveluksessa hän on ollut lähes 40 vuotta. Ennen postin palvelukseen menoa Nevalainen työskenteli mm. rakennuksilla, teurastamossa, metsätöissä.

Lasse asuu Vantaan Pähkinärinteessä vaimonsa kanssa. Pariskunnan kaksi poikaa elävät jo omillaan toisaalla. Nevalainen on kova lukemaan ja kalastamaan. Ammattiyhdistysasiat ovat hänelle sydäntä lähellä, mutta mikään inhimillinen ei ole vierasta.

Aiheesta enemmän Muokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki