FANDOM


Leena Peltomaa on 53-vuotias koululaisten iltapäivätoiminnanohjaaja. Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa Peltomaa on ehdolla Vantaan kaupunginvaltuustoon Asukkaiden Vantaa-listalta.

- Perheeseeni kuuluvat näkövammainen mieheni, minulla on kolme lasta ja kaksi lapsenlasta sekä palvelutalossa asuvat vanhemmat, eli henkilökohtaisestikin tiedän mitä on hyvinvoinnista taisteleminen. Tasa-arvoinen hyvinvointi kuuluu kaikille.

- Olen sydämeltäni vantaalainen kouluajoistani lähtien. Minulle tärkeintä on olla kaikessa heikomman puolella, saavutettua hyvinvointia on kunnioitettava ja lisättävä, se on ennen kaikkea arvovalinta, tahdon asia! Sitä kaikki asukkaat puoluekannasta riippumatta haluavat ja näkevät tasa-arvoisen yhteisön lisäävän kaikkien hyvinvointia ja turvallisuutta, mutta miksi ei selvä sanoma kuulu päättäjille? Siihen haluan muutosta.

- Olen puolueisiin sitoutumaton, kristilliset, humaanit ja vasemmistolaiset arvot ovat minulle tärkeitä, siksi asukkaiden asialla, totta kai. SKP:n listalta.

Aiheesta enemmän Muokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki