FANDOM


Markus Jansson on 30-vuotias ateisti, skeptikko ja libertaari Uudestakaupungista. Hän on ehdolla vuoden 2008 kunnallisvaaleissa Uudessakaupungissa Kokoomuksen listoilta.
642px-Kokoomus logo

Jansson on entinen Liberaalien Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja, joka vuoden 2004 kunnallisvaaleissa päätyi sitoutumattomana Suomen kansan sinivalkoisten listalle.[1]

Janssonin keskeisenä ajatuksena on, että jokaisella ihmisellä on oltava vapaus elää omaa elämäänsä ja pyrkiä onnellisuuteen itse valitsemallaan tavalla, niin kauan kuin se ei loukkaa muiden vastaavaa vapautta. Ihmiset ovat itse oman elämänsä parhaita asiantuntijoita ja vain he voivat tietää mitä he tarvitsevat ja haluavat. Ei yksikään virkamies, poliitikko tai hallitus.

"It's lucky we don't have government clothing stores, restaurants, and churches, because then you'd be saying "Where will the poor get their clothing, food, and religion if we end government involvement in these areas"." - Jacob G. Hornberger.

Aiheesta muualla Muokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki