FANDOM


Martti Munne 
Muutos 2011 / Uusimaa
[[Kuva:|180px]]
Syntyi 21.10.1981
Kotikunta Kerava
Kotisivut Martti Munne eduskuntaan 2011 Facebookissa
Blogi Ajatellaanpa ite


Keravalainen rahoitusalan toimihenkilö Martti Munne on ehdokkaana 2011 eduskuntavaaleissa.

Vaaliteemat Muokkaa

1. Avoimuus päätöksenteossa. Munne lupaa julkaista ja perustella äänestyspäätöksensä.

2. Hän tulee toimimaan pitkällä tähtäimellä ja pyrkii päätöstä tehdessään miettimään sen vaikutukset ainakin 25 vuoden päähän. Munnea äänestetään, jotta hän tekisi äänestäjiensä puolesta parhaita mahdollisia päätöksiä. Hän ei tee päätöksiä miettien äänestetäänkö häntä enää sen jälkeen, tai mitä muut niistä ajattelevat.

3. Munne pyrkii suomaan kansalaisille lisää mahdollisuuksia vaikuttaa päätöksentekoon suoran demokratian keinoin.

4. Valtion velanotto on saatava loppumaan täysin seuraavien 10 vuoden sisällä, kokonaisveroastetta kuitenkaan nostamatta. Hän pyrkii saamaan tulevat budjetit tasapainoon karsimalla turhaa byrokratiaa ja holhoamista, sekä luomalla paremmat edellytykset pienyrittämiselle. Esimerkiksi yhdistäen Kelan, Sosiaalivirastojen ja työvoimatoimistojen palvelut samalle luukulle saadaan aikaan parempaa palvelua halvemmalla.

5. Työttömyyttä on aivan turha lähteä poistamaan nostamalla eläkeikää. Nuorten rakenteellinen työttömyys on suurempi ongelma, kuin "nuoret" alle 63-vuotiaat eläkeläiset. Suomen tulee keskittyä entistä tarkemmin kouluttamaan tarpeeksi työvoimaa aloille, joilla sitä tulevaisuudessa tarvitaan.


Muutos 2011:n yhteinen tavoiteohjelma, jonka peruskohtiin kaikki puolueen ehdokkaat ovat sitoutuneet löytyy alla olevan linkin takaa:

Tavoiteohjelma


Lähteet Muokkaa

Ehdokkaan blogi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki