FANDOM


Järvenpääläinen työterveyshoitaja Minna Kuosmanen on vuoden 2012 kunnallisvaaleissa ehdolla Järvenpään kaupunginvaltuustoon Suomen kommunistisen puolueen sitoutumattomana ehdokkaana numerolla 202.

Henkilöhistoria Muokkaa

Minna Kuosmanen on jo toisen kerran järvenpääläinen. Ensimmäisen kerran hän asui kaupungissa vuodesta 1992 vuoteen 2008, käyden välillä Tampereella ja palasi vuonna 2010 takaisin.

Hän työskentelee Metsossa työterveyshoitajana ja osallistuu myös järjestötoimintaan muun muassa Vakuutuskassat ry:n hallituksen jäsenenä.

Vasemmistolaisuus kiinnostaa häntä siksi, että vasemmistolaiset arvot ovat enemmän linjassa hänen omien arvjensa kanssa ja politiikka oikeudenmukaisempaa kuin oikeistopuolueiden politiikka.

Kuosmasen ystävät tuntevat hänet myös ahkerana kirjallisuuden ja teatterin harrastajana.

Vaaliteemat Muokkaa

Kunnallisvaalien tärkeimpänä asiana hän pitää nykyisin huonossa jamassa olevien terveyskeskuspalvelujen kuntoon laittamista.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki