FANDOM


Pekkajarvinen.jpg
Tamperelainen vanhempi ammattimies ja eläkeläinen Pekka Järvinen Kalevasta oli vuosien 2008 ja 2012 kuntavaaleissa ehdolla Tampereen kaupunginvaltuustoon Suomen kommunistisen puolueen listalta.[1][2]

Henkilökuva Muokkaa

Olen perheellinen ja kolmen lapsen isä sekä neljän lapsenlapsen vaari. Ikä 71 v.

Olen nähnyt tärkeäksi asettua edelleen ehdokkaaksi lokakuun 2008 kunnallisvaaleihin puolustamaan kunnallista demokratiaa, jota murennetaan monella tavalla mm. siirtämällä kaupungin omia palveluita yksityisille palveluntuottajille. Tämä kehitys on toteutettu sotkemalla kaupungin ja kaupunkilaisten mielipiteet lokaan.

Kunnallisen demokratian puolustaminen ei siis ole vain eläkeläisten tehtävä, vaan se on meidän kaikkien, ja siihen on ryhdyttävä välittömästi ennen kuin se on myöhäistä.

Meidän eläkeläistenkin on kuitenkin noustava puolustamaan Tampereen kaunpungin omia palveluita niin sosiaali- kuin terveydenhuollon aloilla, muuten ajaudumme yksityisen sektorin armoille, jolloin palveluja saavat ne, joilla on niihin varaa.

Otetaan kunnallisvaalien "motoksi": Kaupungin omien palvelujen puolustajat valtuustoon, SKP.

Viitteet Muokkaa

  1. http://www.elisanet.fi/skp.tampere/vaalit2008/tampere.html
  2. http://www.skp.fi/vaalit/kunnallisvaalit-2012/Tampere/jarvinen_pekka

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki