FANDOM


Petra Packalén 80
Suomen Kommunistinen Puolue / Pirkanmaan vaalipiiri
[[Kuva:{{{kuva}}}|180px]]
Syntyi 29.12.83
Kotikunta Tampere
Kotisivut http://petrapackalen.net
Blogi


Petra Packalén on Tampereella vaikuttava kansalaisaktivisti. Hän on toimii Tampereen Kommunistinuorien puheenjohtajana ja on Pohjois-Hämeen rauhanpuolustajien toimikunnassa. Lisäksi hän on osallistunut erilaisten mielenosoitusten järjestämisessä Tampereen suunnalla.Petra toimii myös aktiivisesti musiikki maailmassa toimien DJ:nä ja erilaisten konemusiikin tapahtumien järjestäjänä.

MielipiteetMuokkaa

Petra on ehdottoman NATO vastainen. Hänen mielestään Suomen pitää erota EU:sta. Petra on huolestunut nuorten pätkätöistä ja asemasta työmarkkinoilla. Lisäksi nuorten epätietoisuus Ammattiyhdistys Liikkeestä on Petran mielestä luvattoman heikoissa kantimissa.Petra kannattaa suunnitelmatalouteen siirtymistä ja nykyisen kapitalistisen yhteiskuntajärjestelmän muuttamista sosialistiseksi. Petra on myös sitä mieltä että kaikista patentti ja tekijänoikeus laesta tulee luopua, koska ne ovat hidastavat ihmiskuntaa kehittymästä eteenpäin tieteen ja kulttuurin saralla. Energiapolitiikkaan Petralla on ydinvoiman vastainen kanta ja hänen mielestään energian kulutusta pitää kokonaisuudessaan vähentää. Ilman energian kulutuksen vähentämistä ja luonnonmukaisemman tuotannon järjestämistä Petran mielestä ei ihmiskunnalla ole juuri toivoa selviytyä muutamaa sukupolvea pitempään. Opintotuen korotus olisi myös Petran mielestä paikallaan.

VaalikoneetMuokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki