FANDOM


Suokasriitta
Tamperelainen Riitta Suokas Hervannasta on SKP:n Tampereen piirijärjestön piirisihteeri.

Henkilökuva Muokkaa

Suokas syntyi Tampereella pari kuukautta ennen Helsingin olympialaisia. Ensimmäiset vuotensa hän asui Tampellan juhlatalon alakerrassa, sitten pitkään Kalevassa Pekolan taloissa, nykyisin avomiehen kanssa Hervannassa. Suokas on SKP:n piirin toimistonhoitaja ja harrastaa reipasta kävelyä, lukemista, järjestötoimintaa ja katsomosta käsin teatteria ja jalkapalloa. Tamperelaisuus velvoittaa myös seuraamaan urheiluruudusta Tapparan ja Ilveksen menestymistä. Jonkin verran Riitta seurailee myös perinteisiä työläisurheilulajeja nyrkkeilyä ja painia.

Kunnallisvaaleissa Muokkaa

Suokas on ollut ehdolla Tampereen kaupunginvaltuustoon vuosien 2008 ja 2012 kunnallisvaaleissa.[1]

Vaaliteemoja 2008 Muokkaa

Peruspalvelut pitää toteuttaa kunnan omana toimintana. Suokas haluaa vaikuttaa siihen, että asukkaan edut asetetaan rahan vallan edelle. Että ihmisarvoinen elämä on mahdollista elämän alusta loppuun asti. Mielenterveyteen, naisten asemaan ja vanhuksiin liittyvät asiat sekä raittiustyö ovat hänelle läheisimpiä. Nykyiset eduskuntapuolueet ovat Suokkaan mielestä niin valtion kuin kunnankin tasolla toimineet niin, että kaikesta on tehty kauppatavaraa. Tilaaja-tuottaja -malli pitää heittää hänestä romukoppaan.

"Ne, jotka ovat kärsineet, ovat vieneet maailmaa eteenpäin, eivät ne, jotka ovat aiheuttaneet kärsimystä." (Tolstoi)
[2]

Eduskuntavaaleissa Muokkaa

Suokas oli vuoden 2011 eduskuntavaaleissa ehdolla kansanedustajaksi Suomen kommunistisen puolueen ehdokkaana Pirkanmaan vaalipiirissä.[3]

Viitteet Muokkaa

  1. http://www.skp.fi/vaalit/kunnallisvaalit-2012/Tampere/suokas_riitta
  2. http://www.elisanet.fi/skp.tampere/vaalit2008/tampere.html
  3. http://www.skp.fi/vaalit/eduskunta-2011/Pirkanmaa/suokas_riitta

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki