FANDOM


Saku Mättö 
Itsenäisyyspuolue / Helsingin vaalipiiri
Sakumatto
Syntyi
Kotikunta Helsingin kaupunki
Kotisivut http://sakumatto.fi/
Blogi http://twitter.com/sakumatto


Saku Mättö on Nollahiili Suomi Oy:n johtaja ja oikeustieteiden ylioppilas Helsingin yliopistossa. [1] Hän on Itsenäisyyspuolueen puoluesihteeri ja IPU:n Helsingin aluejärjestön puheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas eduskuntavaaleissa 2011.

Saku Mättö on Helsingissä syntynyt ja pääasiallisesti koko elämänsä Helsingissä asunut Itsenäisyyspuolueen jäsen. Hän on poliittisen aktiivisuutensa lisäksi Share Suomi ry:n puheenjohtaja [2]. Mättö on naimisissa ja hänellä on neljä lasta.[3] Hänen poliittinen pyrkimyksensä on vaikuttaa ihmisten välisen tosiasiallisen oikeudenmukaisuuden toteutumiseen Suomen politiikassa.[4] Mättö on tuottanut ilmastonmuutosdokumentin COP15 vuonna 2009.[5]


Koulutus

Saku Mättö on käynyt Helsingin saksalaisen koulun ala-asteen. Kuitenkin 2. ja 3. luokan hän on käynyt International School of Tanganyika -koulua, Dar-es-Salaamissa, Tansaniassa. Yläasteen ja lukion hän on käynyt Lauttasaaren yhteiskoulua, josta hän pääsi ylioppilaaksi 1986. Poikkeuksellisesti Mättö vietti 8. luokkansa Tampereella, missä hän kävi Sorsapuiston yhteiskoulua. Mättö suorittanut OTM-tutkinnon Helsingin yliopistossa.


Työtausta

Saku Mättö on toiminut myynnin ja markkinoinnin tehtävissä suomalaisissa ja monikansallisissa yrityksissä. Hän on toiminut in-house lakimiehenä eräässä mobiiliteknologian yrityksessä 2002–2005. Ennen nykyistä työtään Nollahiili Suomi Oy:ssä hän oli myyntijohtajana promootiopalveluita myyvässä yksityisomisteisessa yrityksessä.


Asevelvollisuus

Saku Mättö on kranaatinheittimistössä palvellut reservin vänrikki Helsingin Santahaminassa sijaitsevasta Uudenmaan Jääkäripataljoona:sta.

LähteetMuokkaa

  1. http://fi.linkedin.com/in/sakumatto
  2. http://www.share.fi/index.php/yhteydenotto/
  3. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000823223281
  4. http://sakumatto.fi/?page_id=44
  5. http://vimeo.com/8134824

Katso myösMuokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki