FANDOM


564755 469480556406785 217707833 n
Sipoolainen postimies, järjestötyöntekijä ja toimittaja Sippo Kähmi (s. 1986) Nikkilästä oli vuoden 2012 kuntavaaleissa ehdolla Sipoon kunnanvaltuustoon Suomen kommunistisen puolueen ehdokkaana.

Kuntavaalitavoitteita Muokkaa

  • Ruohonjuuridemokratian turvaaminen ja laajentaminen. Ei jättikunnille ja pakkoliitoksille, kyllä kansanäänestyksille, osallistavalle budjetoinnille ja kyläneuvostoille.
  • Julkisten palvelujen parantaminen sekä kunnan oman tuotannon kehittäminen. Yksityistämisen ja alasajon sijaan laadukkaat lähipalvelut omana työnä.
  • Riittävän rahoituksen takaaminen kuntataloudelle. Progressiivisella pääomaverolla loppu aliresursoinnille, pihistelylle ja leikkauksille!
  • Itsenäinen ja sosiaalisesti oikeudenmukainen Sipoo!

Henkilökuva Muokkaa

Ay-aktiivina ja monen sortin kansalaisaktivistina profiloitunut Sippo Kähmi on asunut Sipoossa Kirkonkylän ja Nikkilän rajalla 21 vuotta. Perheeseen kuuluu avovaimo.

Seitsemän vuotta erilaisissa jakelutöissä Leijonajakelu Oy:ssä, Suomen Postilla ja lopulta Itellalla näyttivät tarpeen työväen etujen puolustamiselle ja erilaiset työväenliikkeen järjestöt vetivät mukaansa. Ay-kentällä Sippo on toiminut toimipaikkansa luottamusmiehenä ja toiminut mm. PAU:n Uudenmaan osastossa, Kriittisessä ay-verkostossa, Työpaikkojen rauhantoimikunnassa ja Vastavoima ry:ssä.

Vuonna 2011 jakeluhommat vaihtuivat järjestötöihin ja vuonna 2012 toimittajan pestiin Tiedonantaja-lehdessä.

Aiheesta enemmän Muokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki