FANDOM


Tapiosiirilä.jpg
Kemiläinen diplomi-insinööri ja eläkeläinen Tapio Matti Siirilä (s.20.9.1945) on SKP:n Lapin piirin piirisihteeri.


Henkilökuva Muokkaa

Siirilä valmistui ylioppilaaksi Vaasan lyseosta vuonna 1964. Diplomi-insinööri hänestä tuli Teknillisessä korkeakoulussa 1973.

Opiskeluaikana Siirilä oli töissä Vaasassa Strömbergillä ja Finlaysonilla, Porvoossa Neste Oy:llä, Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TKY) opintosihteerinä ja Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) korkeakoulupoliittisena sihteerinä.

Insinööriksi valmistumisen jälkeen työtehtävät olivat yli 30 vuotta työsuojelun valvonnassa Lapin työsuojelupiirissä, Työsuojeluhallituksen koneosastolla ja Uudenmaan työsuojelupiirissä.

Nykyisin hän on valtiolta eläkkeellä, mutta harrastaa koneturvallisuuden konsultointia ja kouluttamista. Hän on ollut myös Suomen edustajana muutamissa kansainvälisissä koneiden turvallisuusstandardeja tekevissä työryhmissä.

Eduskuntavaaleissa Muokkaa

Vaalit 2011 Muokkaa

Siirilä oli SKP:n kansanedustaja Lapin vaalipiirissä. Siirilän vaalitunnus oli ”Kaikille työtä ja kunnolliset olosuhteet.”[1]

Vaalit 2007 Muokkaa

Siirilä oli Suomen Kommunistisen Puolueen kansanedustajaehdokas Helsingin vaalipiirissä vuoden 2007 eduskuntavaaleissa.

Viitteet Muokkaa

  1. http://www.skp.fi/vaalit/eduskunta-2011/Lappi/siirila_tapio

Aiheesta enemmän Muokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki