FANDOM


Järvenpääläinen pääluottamusmies Timo Jantunen oli kunnallisvaaleissa 2012 ehdolla Järvenpään kaupunginvaltuustoon sitoutumattomana SKP:n listoilla.

Henkilöhistoria Muokkaa

Timo Jantunen on Itellan Vantaan logistiikkakeskuksen uunituore pääluottamusmies. Hän muutti Järvenpäähän vuonna 1995. Kahden lapsen isänä ovat Jäpsin ja Haukkojen toiminta niin poikien kuin tyttöjenkin osalta tulleet tutuiksi. Jäähallin kahviovuorot ja fudiksen kahvipuffetti ovat olleet osa tätä toimintaa, kuten monella muullakin järvenpääläisellä vanhemmalla.

Pääluottamusmiehen toimen ohella Jantunen on mukana ammattiosastossaan. Edunvalvontatoiminnassa hän on tottunut pärjäämään eri intressipiirien ajamien asioiden kanssa. Eräänlaista edunvalvontaa Järvenpään kaupungin asukkaiden etujen ajaminenkin hänen mielestään on.

Vaaliteemat kuntavaaleissa 2012 Muokkaa

Jantunen uskoo Järvenpään jatkossakin pärjäävän entisenlaisena itsenäisyytensä säilyttävänä sopivankokoisena kaupunkina. Hänen mielestään ei ole mitään tarvetta kuntaliitoksiin.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki