FANDOM


Umayya Abu-Hanna "ei vielä jaettu"
Vihreät / Uusimaa
[[Kuva:{{{kuva}}}|180px]]
Syntyi 1961
Kotikunta Helsinki
Kotisivut http://www.umayya.fi
Blogi http://www.umayya.fi/?cat=1

Umayya Abu-Hanna, on syntynyt 1961 Israelissa palestiinalaisperheeseen. Hän on opiskellut Haifan Ylipistossa kolme vuotta, jonka jälkeen muuttanut Suomeen vuonna 1981.

Helsingin Yliopistossa hän on aloittanut opintonsa 1983 ja ollut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen ja edustajiston jäsen. Vuonna 1988 hänet valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon ja hän toimi kiinteistölautakunnan jäsenenä. Umayya valmistui Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 1992.

Yhdeksänkymmentäluvulla hän työskenteli radio- ja televisiotoimittajana sekä opetti journalismia ja oli Helsingin Ammattikorkeakoulun Radio- ja televisioilmaisulinjan vetäjänä. Viimeksi kuluneet kymmenen vuotta hän on kirjoittanut esseitä, kirjoja ja kolumneja mm. Helsingin Sanomiin, Suomen Kuvalehteen ja Metro-lehteen.

Viime EU-vaaleissa vuonna 2004 Umayya sai 12 730 ääntä ollen Vihreiden neljänneksi suosituin ehdokas.


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki