FANDOM


Veikkolaine
Järvenpääläinen sähköasentaja ja eläkeläinen Veikko Laine on kuntavaaleissa 2012 ehdolla Järvenpään kaupunginvaltuustoon SKP:n listoilta numerolla 203.[1]

Henkilökuva Muokkaa

Veikko Laine tunnetaan Järvenpäässä siitä, että hän on jakanut sadoille ihmisille järjestötalo Kiurulassa EU:n ruoka-apupaketteja vähävaraisille. Tämä toiminta on tapahtunut Järvenpään Vapaa-ajattelijoiden puitteissa, jonka toiminnassa hän on ollut mukana aktiivisesti jo pitkään.

Laine on aktiivinen järjestömies ja monessa mukana. Nykyisin hänen toimintapainopisteensä on Järvenpään Eläkeläiset ry:ssä, sen hallituksen jäsenenä.

Laine liikkuu mielellään paljon, ja kun hänet tapaa kaupungilla, on hän aivan varmasti liikkeellä polkupyörällä.[2]

Vaaliteemat Muokkaa

Ikäihmisten palvelujen parantaminen, niin kotioloissa, palvelutaloissa kuin vanhainkodeissakin on Laineen keskeisin kuntavaalitavoite. Tähän tarvitaan lisää työvoimaa ja palvelujen kehittämistä.

Viitteet Muokkaa

  1. http://www.skp.fi/vaalit/kunnallisvaalit-2012/J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4/laine_veikko
  2. Järvenpää tänään, 1/2012

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki